Om teamet bak Content Company

Content Company tilbyr foto og videoproduksjon av innhold til annonser, nettsider og sosiale medier. Vi produserer engasjerende historier gjennom lyd, bilde og video.

Uavhengig av hvilken kanal kundene dine befinner seg på, eller hvilket marked du jobber ovenfor - jobber vi sammen for å utarbeide det mest treffsikre konseptet.
Vi hjelper våre kunder med visuell historiefortelling som bygger opp under merkevarens verdier og visjoner. Våre tjenester har som mål å gjøre bedriften mer lønnsom ved å skape et engasjert publikum og konvertere dem til fremtidige lojale kunder

Grunnlaget for en god digital strategi på tvers av ulike kanaler, er innhold, men hva må du tenke på når du produserer en video eller foto for din nettside, facebook, instagram, eller LinkedIn?

Hvordan skal du treffe din målgruppe med riktig budskap?
Hvilke formater og lengder skal du ha i de ulike kanalene?
Hvor lang tid tar det og ikke minst, hva koster det?

Våre produsenter og marketing spesialister har lang erfaring av å lage gode, effektive og rimelige innholds-strategier. Vi kan gjennomføre alt fra små til store prosjekter og er trent på å lage innhold optimalisert til ulike kanaler. Vi har også bred erfaring innen grafisk design, logo og print design samt et nært samarbeid med mediabooster.no som bistår alle våre kunder med webutvikling og markedsføring!

Ta kontakt så hjelper vi deg i mål, fra idé til ferdig produkt!

Kontakt oss

Ring oss!